new_beginning

Wednesday, February 22, 2006

hari kedua...




assalamualaikum...
ni ari kedua dtg course, sorang plak tu... dh terasa akan kebosanan... ye ke?
harap² takla n dpt make a new fren.
... asal pagi ni agak baik...
bangun dh siap diri. masak breakfast utk hubby n adik. keduanya pon tido balik lepas solat.
sempat jgk kemas rumah n basuh baju seme... waa... cam bagus jek...
plan mmg nk gerak kul 8pg... konon nk elak jammed...kusut betul!
try the main road, jammed...
turned to the optional road... jammed jgk!
teruskan je la..... n met the jammed again... adoiiii...
sabar kak...
sampai jgk kat dj 8.55... hihihiii... rasekannn...
sib baik sempat breakfast... td siapkan brkft kat umah tak mkn pon...
ari ni buat ape lak ek?...
kite tunggu je la dlu entry ptg, nnt jgn lupe bg comment ye
babaii

Tuesday, February 21, 2006

blog kengkawan smkbu3


hai! ni salah sorang dari kami la kan... tadi tu she with her hubby.
now it's me with my hubby. we all pon tak tau ape nak tulis...
nk kate pandai takde la pandai sangat.. cukup² mkn jekk...
yang pasti kami dh jadik kawan since we all kenal laa...
baru 1 1/2 month from dis day...
so... jgn marah ek tgk gambo kami yg ntah ape² ni...
cu!!!

kursus rintis infrastruktur ict dlm PnP...


bismillahirrahmanirrahim...

ini pertama kali kami buat blog. blog ni pon just utk this tranning course. we are from smkbu3.. teachers... biase lee...